Çevik Koçluk Eğitimi (Agile)

Coaching Agile Teams (Based on Scrum)

İş dünyasında kurumlar giderek daha ilham veren, insana, amaca yönelik ve gelecek odaklı bir yapıya dönüşebilmek için çalışıyorlar.

Geçmişte, çeviklik temel olarak yazılım geliştirme ve Bilişim Teknolojileri sektörüyle ilişkilendirilirken günümüzde İK da dahil giderek artan bir şekilde kullanılmakta ve bütün kurumlarda uygulanmaktadır. Çevik yaklaşım, gelişmenin ve değer yaratmanın bir yoludur. İnsanların ve ekiplerin zorluklarla karşılaşmasına ve bu zorluklardan hızlıca öğrenmesine ve değişime cevap vermesine izin veren yeni bir yönetim şeklidir.

Günümüzde şirketlerin çevik çalışma modelini benimsemeye başlaması ile birlikte iş hayatına Çevik Koç rolü girmeye başlamıştır. Çevik dönüşümün sürdürülebilirliğini sağlayabilmek için Çevik Koçlara ihtiyaç duyuluyor.

World Economic Forum’un “Jobs of Tomorrow 2020” raporunda geleceğin meslekleri arasına giren Çevik Koçluk, hem bilgiyi transfer etmeyi hem de takım üyelerini yeni yaklaşımlar ve teknikler denemeye heveslendirmeyi amaçlar.

Eğitim Tarihleri

Program Tarih Saat Aralığı
1. Modül
13 May – 14 May 26
19.00 – 23.00
2. Modül
20 May – 21 May 26
19.00 – 23.00
3. Modül
03 Haz – 04 Haz 26
19.00 – 23.00
4. Modül
10 Haz – 11 Haz 26
19.00 – 23.00

Eğitim Fiyatı

Çevik Koçluk Eğitimi

30.360TRY
  • 30 Gün Erken Ödeme İndirimi
  • Vade Farkı Olmadan 6 Taksit

– Çeviklik Yaklaşımı

– Çevikliğin kurum ve takım içerisinde uygulanması

– Takım dinamiklerini anlama

– Takımda çatışma yönetimi ve problem çözme teknikleri

– Takımda roller

– Koçluk Yetkinlikleri

– Çevik Koç rolleri 

Proje Yöneticileri, İnsan Kaynakları Uzmanları, Ekip Halinde Çalışanlar, Yönetici ve Takım Koçları

20 Yorum

  1. Keyifle tamamladığım, öğrendiğim ve geliştiğim bu eğitim için sevgili Fügen’e çok teşekkürler.

  2. Gerekli bilgi gerek deneyim konusunda çok verim aldığım bir eğitim oldu. Sevgili Fügen’ ilgisi, alakası ve candan verdiği eğitim yaklaşımı için teşekkür ederim.

  3. Agile (Çevik) Koçluk eğitimi almak isteyen herkese öneririm. Yönetici ve Takım Koçluğu eğitimlerinden sonra daha da anlamlı hale geldi. Sevgili Fügen’e teşekkür ederim.

  4. İlgiyle, merakla ve keyifle takip ettiğim bir eğitim oldu. Bunda emeği çok büyük olan sevgili Fügen’e çok teşekkür ederim. Fügen, kendimi rahatça ifade edebildiğim, merak ettiğim her şeyi çekinmeden sorabildiğim bir alan açtı. Anlattığı konulara olan hakimiyetinin yanı sıra, interaktif yöntemlerle bizi sürecin içine çekmesi sayesinde, eğitim süresince dersi sadece dinlemekle kalmayıp, öğrendiklerimizi deneyimleme şansı yakalamış olduk.

  5. Sevgili Fügen,
    Çevik koçluk eğitimi boyunca paylaştığın bilgi, deneyim ve içtenliğin için çok teşekkür ederim. Donanımın, yaklaşımın ve yarattığın rahat, keyifli öğrenme ortamı sayesinde süreç hem öğretici hem de ilham verici geçti. İş hayatım boyunca sezgisel olarak yapmaya çalıştığım birçok konunun aslında doğru yöntemini öğrenmek benim için çok değerliydi. Keyifli bir grupla, senin rehberliğinde bu deneyimi yaşamak gerçekten büyük bir kazanım oldu. Teşekkür ederim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


İletişime Geçin!